Vacature voor ontstopper/rioolwerker! Contacteer ons voor meer info op 0475/20.11.97

  Diensten

  Ontstoppingsdienst

  Een vervelend probleem met een verstopping bij u thuis? Geen nood, u kan op elk ogenblik op onze ontstoppingsdienst rekenen. Wij komen snel ter plaatse in de ruime regio van Brussel en Leuven.

  Rioleringswerken

  Aanhoudende verstoppingen, geurhinder, afvoeren die niet doorspoelen,… Zulke zaken kunnen wijzen op een defect aan uw riolering. Wij onderzoeken het probleem en lossen het op. Reken op onze rioleringswerken in de ruime omgeving van Brussel en Leuven!

  Regen- en infiltratieputten

  Om de werking van de regenwaterput optimaal te gebruiken adviseren wij deze professioneel door ons te laten reinigen. De kwaliteit van uw regenwater kan immers verstoord worden door slibvorming of vervuiling door bijvoorbeeld terugloop van afvalwater.

  Septische en verliesputten

  Om ervoor te zorgen dat een septische put niet verstopt geraakt is het noodzakelijk om deze regelmatig te laten ledigen.

  Camera inspectie

  We voeren een camera-inspectie uit, wanneer de locatie van een verstopping of defect niet meteen te achterhalen is. Ook passen we deze werkmethode toe om na te gaan hoe een oude riolering is ingedeeld. Zo kunnen we alles overzichtelijk in kaart brengen. Reken op onze inspecties in de ruime omgeving van Brussel en Leuven!

  Verwijderen kalksteen van urinoirs en toiletten

  Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van kalksteen uit urinoirs en toiletten. Heeft u in uw bedrijf te maken met verstoppingen? Kies dan voor onze meest duurzame oplossing!

  VACATURE VOOR ONTSTOPPER/RIOOLWERKER! Contacteer ons voor meer info op 0475/20.11.97

   

  Snelle interventies!
  Bel ons op 016/19.22.60 of 0477/70.19.16

  Didier Vantongelen BV
  Brusselsesteenweg 392/1
  3020 Veltem-Beisem
  Vind ons ook op